keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Aukko metsässä tuottamaan rahaa

Jämsäläisten tulisi tietää, että aukko metsässä ei tuota mitään. Se ei ole veronmaksajien etu. Olisi järkevää, että kaikki ns. tuottamaton maa laitetaan tuottamaan rahaa Jämsäläisille veronmaksajille, jos siihen kerran on aito mahdollisuus.

Keski-Himoksen rinnealueet odottavat sitä starttia. Nyt on vain aukko metsässä. Alue pitää saada tuottamaan. On järkevää veronmaksajien kannalta, että projekti saadaan käyntiin. Hiihtokeskus Himosvuori Oy on tehnyt ehdotuksen optioalueen vuokraamisesta Jämsän kaupungille.

Tällä ratkaisulla saadaan laskettelijoiden määrä noin tuplattua. Sen tarkoittaa kaikkien Himoksella toimivien palveluiden tuplamyyntiä nykyiseen verrattuna ja samoin saadaan tuplattua se keskustassa liikkuva ostoseuro. Tästä on näyttöä pohjoisen Suomen hiihtokeskuksissa mm. Levi ja Ylläs.

Tällä ratkaisulla tuetaan Himoksen kylpylän kannattavuutta. Eli taataan sille hyvä taloudellisesti kannattava startti.

Kaikki tämä matkailutulon kasvaminen sataa Jämsäläisten veronmaksajien laariin. Kun iso pyörä saadaan vinhasti pyörimään, niin ei tarvi tuskailla niin paljon kaupungin talouden kanssa. Ja kun kaikki menee putkeen, niin voimme Jämsäläisinä vielä hykerrellä, että mihin rahat laittaisimme. Aluksi voisimme laittaa tiukoille ahdetut peruspalvelut kuntoon.

Eli ensin Keski-Himos projekti käyntiin ja sitten odottamaan veromarkkoja.

Mutta ne pirun vastavoimat puuhaavat !!! Mitä ne tekeekään !!! Kaikin keinoin jurraavat vastaan. Tämä ei ole veronmaksajien etu ollenkaan.

Kaikki potentiaalinen Himosalueen matkailueurot on saatettava Jämsäläisen veronmaksajien hyödyksi.