torstai 12. tammikuuta 2017

Olisitko kiinnostunut Jämsän kunnallispolitiikasta?

Itse olen ollut mukana jämsäläisessä päätöksenteossa mukana vuodesta 2008 lähtien. Homma on vienyt mukanaan. Minulle sitoutumaton ryhmä on sopinut parhaiten. Keskustelemme ajankohtaisista asioista kuukausittain ja keskustelut ovat varsin avoimia. Kaikki voivat tuoda kantansa esiin. Valtuustossa meillä ei ole ryhmäpäätöksiä, eikä tule jatkossakaan olemaan. Keskustelemme asiat halki, ja kunkin valtuutettu tekee omat parhaat ratkaisunsa.  Välillä asioita päätetään tunteella ja katsoen tulevaisuuteen. Jälkikäteen emme pui, kuka mitäkin on äänestystilanteessa äänestänyt. Suuntaamme ajatuksia tulevaisuuteen, koska kaikki energia, mitä siihen käytetään on jämsäläisten etu.

Aluksi olin mukana vain lautakuntatyöskentelyssä. Se on mielestäni sellaista työtä, jossa asioista keskustellaan ja vaikutetaan. Valtuustotyöskentely on enemmän sitten päätöksien tekemistä. Asioiden tulisi olla puhuttu halki ennen kaupunginvaltuuston kokousta.

Jos olet kiinnostunut jämsäläisten asioihin vaikuttamisesta voit tulla mukaan ryhmäämme.
- voit tulla kuuntelemaan
- voit tulla kommentoimaan
- voit tulla keskustelemaan

Ihan miten vain itse haluat.

Kokoustamme noin kerran kuukaudessa ja voit tulla mukaan aina kun kerkeät. Kokousaikataulumme löytyvät täältä.

Tietysti takaa-ajatuksena tässä on, että seuraavat kunnallisvaalit lähestyvät. Vaikka vaaleissa ei pääsisikään valtuustoon, niin ryhmämme kaikille ihmisille löytyy erilaisia tehtäviä lautakunnissa. Äänimäärän nähden meillä on hieman liian paljon paikkoja ja tarvitsemme lisää voimaa joukkoomme.

Tervetuloa mukaan !!!

                       Terveisin Jyrki Kokko


PS. Homma ei ole raadollista, vaikka siltä voisi vaikuttaa.

Lisää tietoa löydät nettisivultamme.