tiistai 17. toukokuuta 2016

Taas ilmainen Keskisuomalainen

No nyt on taas tullut ilmainen Keskisuomalainen jo parin viikon ajan. Ajattelin, että katsotaan milloin loppuu.

Päätin odotella rauhassa, kunnes perjantaina 13.5. sain tekstiviestin:
- - - 
Hei Jyrki! Keskisuomalaisen tilauksesi on päättymässä. Tee jatkotilaus tarjoushintaan vastaamalla tähän viestiin. Lisää viestiin itsellesi sopivan tilauksen kirjain- ja numeroyhdistelmä (Muista välilyönti): A 1758 saat 3 kk 75 eur 2 erässä a 37,50 EUR tai B 1758 saat 6 kk 140 eur 3 erässä a 46,66 EUR. Esimerkkiviesti B 1234 Tarjous voimassa 2 päivää. Terveisin KSML- - -

No mitään Keskisuomalaista en ole tilannut. Miksi sitten olisin jatkamassa tilausta? Onkohan nämä taas niitä päätoimittaja Pekka Mervolan metkuja? Ei kai vaan.

Hermo petti viimein sunnuntaina 15.5. ja laitoin meilin Keskisuomalaiseen, että miksi minulle oikeasti tulee
Keskisuomalainen?
- - -
Moi KSML
Sain tekstiviestin, että tilaukseni on päättymässä ja voit jatkaa tilausta vastaamalla viestiin. Minulla ei ole ollut mitään tilausta, vaan jostain kummasta syystä olen saanut Keskisuomalaisen? Miksi?

Terveisin
Jyrki Kokko
- - -

Nyt on tiistai 17.5. ja vastausta ei ole kuulunut? Päätin soittaa asiakaspalveluun. Kysyin, että miksi minulle tulee taas ilmainen Keskisuomalainen?
"Meillä on hieman ruuhkaa ja emme ole vastanneet viestiisi vielä." 

"Tämä on kestotilaajan antama lahja, 4 viikon pätkä. Tämä ilmainen tilauksesi on päättymässä 4.6.2016. Lahja antajan olisi tullut infota sinua."

Kysyin kuka se lahjan antaja on, kun en sitä tiedä?
"No se on NN"

Ajattelin mielessäni "Suku on pahin."

Sanoin, että olisi lehdenkin edun mukaista, että kun tälläinen ilmainen kestotilaajan antama tilauslahja alkaa, niin lahjan saaja saisi tekstiviestin, että teille tulee nyt neljän viikon mittainen ilmainen tilauslahja.

Ja nyt sitten 2 viikkoa ennen tilaamattoman tilauksen loppumista kysellään, että haluatko jatkaa tilausta, vaikka en ole mitään tilannutkaan?

Kovaa on kamppailu Keskisuomalaisen lukijoista...