torstai 26. toukokuuta 2016

Kuntalaiset kysyy ja virkamiehet vastaa -palsta?

Tässä on tullut keskusteltua eri ihmisten kanssa turuilla ja toreilla sekä työmaalla. Ajatuksia on paljon ilmassa Jämsän kehittämiseksi. Ei riitä, että poliittiset päättäjät ja virkamiehet kehittävät Jämsää. Suurin voimavara on itse meissä Jämsäläisissä. Hyviä ideoita on paljon.

Avoin keskustelufoorumi puuttuu !?

Itsekin sain vastauksen, että ei virkamiehellä ole aikaa minun kanssa keskustella. Aika on kallista (?). Keskustelu on poliittisen päätännän ja virkamiesten välillä minun mielestäni riittämätöntä.

No alitajunnassa muhi aikansa ja tänään sain impulssin Koillis-Jämsäläiseltä ideanikkarilta, positiiviselta kylähullulta. Tehdään paikallislehti Jämsän Seutuun uusi palsta, joka nimi on

"Kuntalaiset kysyy ja virkamiehet vastaa".

Eli jokaisessa Jämsän Seudussa olisi 5 kpl asiallisia toimituksen valitsemia kysymyksiä. Kysymykset olisivat laatineet perusjämsäläiset ja ne liittyisivät Jämsän kehittämiseen yhteisvoimin. Ja asiallisiin kysymyksiin olisi asialliset virkamiesten vastaukset.

No saako tämä tuulta purjeisiin?

Päätin toteuttaa idean hyvyyden päättelemiseksi Blogikyselyn, joka on sivun ylälaidassa. Jos tulos idealle on hyvin myönteinen, niin esitän sen paikallislehdelle.