perjantai 12. helmikuuta 2016

Lobbaus jatkuu, silppurit vedetty ulos kaapista


Ensin valtiovalta kysyy kunnilta, mihin itsehallintoalueeseen haluatte kuulua. Sitten kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk) kieltää sen ajatuksemme täysin; "Rima maakuntien vaihdoksiin on korkealla".

Tulee aina mieleen, että onko Keski-Suomi ja Pekkarisen lobbausjoukot liikkeellä? Sitten paikallisesti kommentoidaan, että "kukin lobbaa siihen suuntaan, kun pystyy ja on suhteita. Ei kai se voi olla huono asia, että tuntee ministerin ja että ministeri tuntee myös".

Kyllä tämä keskustapuolueen valtataistelu on kerrassaan silmitöntä, aivan ennen kuulumatonta ja rumaa poliittista peliä. Ensin nelikko Keskisuomalainen, Keski-Suomen liitto, Keskustapuolue sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiiri veti ihan 7-0. Ja nyt sitten valtakunnan tasolla homma jatkuu, kun paikallisesti saatiin päätökseen.
H Ä V E T K Ä Ä !!!

Demokraattisiin päätöksiin tulee tyytyä. Yksi tietty ryhmä valtuustosalissa on halveksunut demokratiaa ja valittanut asiasta jos toisestakin. Sitä me muut olemme paheksuneet. Nyt pitäisi mennä demokraattisen päätöksen mukaisesti.

Näyttää sille, että ministeri Vehviläinen aikoo lobattuna tai ihan omastakin aloitteestaan marssia Jämsän valtuuston yli. Ensimmäinen ja rohkein on jo ottanut silppurin kaapista ja on jo puolijulkisesti työntämässä keskustapuolueen jäsenkorttia sinne, jos valtuuston tahtoa ei kuunnella. Rohkea veto.