tiistai 16. helmikuuta 2016

Ilmainen Keskisuomalainen loppui

Pekka Mervolan päättämä ilmainen Keskisuomalainen Jämsän kaupunginvaltuutetuille on päättynyt. Tai jos asia sanotaan tarkasti, niin Pekka Mervola vastaa siitä päätöksestä, että Jämsän kaupunginvaltuutetuille on toimitettu ilmainen Keskisuomalainen juuri tänä sattumanvaraisena ajankohtana ilmaiseksi kuukauden ajan. Nyt on kulunut tasan yksi (1) viikko Kaupunginvaltuuston esittämästä tahtotilasta, joka on Pirkanmaa. Uutisointi Jämsä aiheista näytti jo viime päivinä Keskisuomalaisessa lopahtavan.

Keski-Suomella oli selkeä lobbauskampanja. Päämoottorina oli Keskustan äänenkannattaja Keskisuomalainen. Tiiviisti hommassa oli mukana Keskustapuolue, Keski-Suomen liitto ja Keski-Suomen sairaanhoitopiiri. Myös poliittinen Keski-Suomalainen "eliitti" näytti kovasti tekevän töitä koko sivun tunteellisella vetoomuksella ja muilla kirjoituksilla.

Lopuksi täytyy todeta, että kiitoksia Pirkanmaa päätöksestä on tullut sekä minulle että monelle muullekkin valtuutetulle. No ainahan joku soraääni on ilmassa ollut, mikä on varsin luonnollista.

Kevät jatkuu, mutta saa nähdä pyyhkiikö kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk) Jämsän tahtotilalla pöytänsä. Pahalta näyttää tuo politiikka Keskustapuolueen osalta. Kuntaliiton mukaan ei Pirkanmaa tahtotilaa voi niin vaan pyyhkiä pois.

Mutta jos näin käy, niin Keski-Suomi lupasi Jämsälle kuun taivaalta ;)