perjantai 9. lokakuuta 2020

eFatbike - Turkinkylä / Patajoki / Himos

Tähtäsin pyöräilyä sateiden väliin ja lähdin liikkeelle aamuisen sateen jälkeen. Ensin ajelin Jämsänjoen rantaa kansanopistolle ja sitten Turkinkyläntietä aina Turkkilan talolle saakka. Siitä käännyin vasempaan Kettupaljakalle. Sieltä laskeuduin lehdistä liukastettua kärrypolkua Tyryntielle Vainiolan talon kohdilta.

Jatkoin matkaa oikeaan Tyryntietä pitkin ja käännyin vasempaan ja pian olin Kuuselan talon kohdilla. Hetken kuluttua käännyin vasempaan pitkälle suoralle ja poljin kohti laavua. Hetken päästä käännyin vasempaan ja päädyin ajastaan polun jälkeen tielle. Menin Haukkamäen pohjoispuolelta Vaherintielle. Hetken ajoin oikeaan, noin 200 m ja käännyin vasempaan Kotiojalle.

Matka jatkui ylämäkeen Karhumäelle ja vanhalle lannoitelentokentälle. Laskeuduin Karhumäentietä alas aina pellon reunaan saakka. Käännyin oikeaan. Myllystenmäen jälkeen käännyin vasempaan kärrypolulle ja ajelin Hakolan talolle. Sen jälkeen kävin heittämässä lenkin Myllyjärven mökeillä. Sitten ajelin Hakosentietä pohjoiseen Patajoentielle.

Sitten alkoi ns. loppusuora. Hetken polkemisen jälkeen olin Himoksella. Suoritin energiatankkauksen Center Market Himoksella. Ja sitten polkaisin Säyryläntietä Jämsään. Sade alkoi Jämsän keskustan kohdilla. Hieman kastuin ennen Pispalaa.

Reissun jälkeen oli pyörä, vaatteet ja mies pestävä.

Pari maitolaituria oli matkalla. Ensimmäinen oli elinkaarensa päässä. Toisen laiturin tekijä oli jo siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Muistan hänet persoonallisena herrasmiehenä.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 48,1 km
Aika 2:58


Ei kommentteja: