sunnuntai 25. lokakuuta 2020

eFatbike - Pykälä / Saunakylä / Himos

Sauvakävellen tuli eilen bongaattua yksi maitolaituri, joten sitä oli lähdettävä jahtaamaan. Perusdilemmana on, että maitolaiturit kuvataan fillaroidessa, ei kävellen eikä autolla.

Keli oli pari astetta plussalla yöpakkasen jälkeen ja maa osittain jäinen. Varovasti lähdin liikkeelle, koska asfaltti on jostain kohdin liukkaan jäinen. Lamminsuon kautta ajelin Moiskalantielle ja Särkijärven kuntotalolle. Siitä sitten jatkoin menoa latupohjia ja kävelyreittejä pitkin Rauhalanmutkaan. Hammaskalliontietä pitkin päästelin Pykälään. Toisinaan piti varoen ajaa liukkauden takia. Sitten vain eteenpäin Paljakantielle ja kohti Juokslahden koulua.

Saunakylässa piipahdin katsomassa höyryävää Päijänettä. Pataniementietä ajelin Patajoen suulle. Siitä sitten poljin Patajoentietä Himokselle. Piipahdin Center Market Himoksella pitämässä taukoa. 

Sen jälkeen tein pikku kiemurat ja Säyryläntietä poljin kansanopistolle. Jämsänjoen rantaa päästelin aina Jämsän kirkolle pappilalle saakka. Muutaman polkaisun jälkeen olin kotipihassa.

Patamienentie on varsin kurainen, ja niin oli sen jälkeen pyörä, vaatteet ja mies - kaikki pesuun.

Maitolaiturien bongaushuumassa tulisi paskahuussi erottaa maitolaiturista ;)

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 38,2 km
Aika 2:06
Ei kommentteja: