sunnuntai 4. lokakuuta 2020

eFatbike - Harjunsalmi / Pyhänpää / Ruolahti

Koitti hieman tihkuttava sunnuntai. Fillarin otin auton perään ja suuntasin Harjunsalmelle. Auton parkkeerasin vanhan huoltoaseman pihaan. Siitä alkoi polkeminen kohti Pihlajakoskea. Ensin sivuutin Pihlajakosken ja sen jälkeen Lättilän. Pian Pihlajakoskentie vaihtui Närväntieksi. Tie oli kohtuu mäkinen. Heti kohta Närvä jäi oikealle ja Tervala vasemmalle.

Pyhänpääntie kääntyi vasempaan. Ylä- ja alamäkien jälkeen saavuin puomille, joka oli auki jatkoin matkaa alas kohti Päijänteen rantaa. Meinasin mennä Leiritietä entiselle partiolaisten leiripaikalle. Puomi oli kiinni ja kameravalvontakyltit saivat minut tekemään u-käännöksen. Palasin takaisin Pyhänpääntielle. Poljin tietä aina vaan eteenpäin ja mäkiä osuudella riitti. Ajastaan tien nimi vaihtui Ruoniementieksi, joka päättyi Ruolahdentien risteykseen.

Päällystepintaa ajoin hetken matkaa Ruolahdentiellä pohjoiseen. Käännyin Nahkiaistentielle. Matka jatkui Patalantietä Urpalantielle ja taas olin takaisin Nahkiaistentiellä. Sitten piti hetken polkea, kunnes oikeaan kääntyi Hunningontie. Kärppäjärven Kämpän jälkeen käännyin vasempaan ja hetken kuluttua oli Haukijärventiellä. Sitä sitten vaan pohjoiseen kohti Pihlajakoskea. Tiukan käännöksen vasempaan otin, kun saavuin Pihlajakoskentielle. Siitä olikin enää yks luikaus takaisin Harjunsalmelle.

Yksi ainokainen maitolaituri oli matkalla, mutta sekin tuli kuvattua. Ja Päijänne pilkotti vain hetken puiden latvojen yllä välillä Pyhänpää Ruolahti.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 37,9 km
Aika 2:00
Ei kommentteja: