perjantai 30. lokakuuta 2020

eFatbike - Halli / Kavala / Lyly / Pihlaisto

Fillarin laitoin auton perään ja kurvasin Halliin Leponummen hautausmaan parkkipaikalle. Jokisillantietä ajelin Huikurintielle ja kohti Kuoreveden kirkkoa. Kirkkoniementietä ajelin aivan tien päähän. Paikalta oli hienot maisemat molempiin suuntiin Kuorevettä.

Sitten palasin hieman takaisinpäin ja suuntasin Kolonkulmatietä Kolonkulmalle. Kohtalaisen mäkinen pätkä oli. Aikansa kun poljin, niin saavuin Orivedentielle. Sitä sitten hieman Lylyyn päin. Kiersin oikeaan metsäautotietä pitkin Lylyyn, siis Kalliojärventietä Koivukujantielle. Ylitin junaradan ja kävin tekemässä Varikon risteyksessä u-käännöksen. Hiljainen oli kylätie.

Sen jälkeen menin Lylyntietä Uusiniementielle. Ylitin Orivedentien ja jatkoin Juupavaarantietä pitkin. Piipahdin Juupavaaran entisessä laskettelukeskuksessa. Eloa oli enää kahviossa. Vanhempi herrasmies teki minulle navan alle suolaista. Hetken se kesti, mutta aikaahan minulla oli.

Jatkoin matkaa kohti Hallia. Juupavaarantie muuttui Jämsän rajalla Pihlaistontieksi. Sitä sitten ajelin Pihlaiston ohi aina Jokisillantielle. Autoni odotteli kiltisti parkkipaikalla. Fillari auton perään ja kohti Jämsää.

Reitti oli oikein maitolaitureiden luvattu maa. Seitsemän maitolaituria tuli bongattua.

Matkaa kertyi hieman alle 50 km. Salmisia en viitsinyt tehdä eli olisin hieman "pyörähtänyt" lopussa, että maaginen 50 km olisi ylittynyt.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 49,4 km
Aika 2:32Ei kommentteja: