perjantai 16. lokakuuta 2020

eFatbike - Länkipohja / Rasi / Päijälä / Längelmäen kko

Aamulla pari astetta pakkasta mittarissa. Fillari auton perään ja kohti Länkipohjaa. Auton jätin parkkiin rukoushuoneen pihaan. Ja sitten baanalle Jämsä - Kuhmoinen - Orivesi - Jämsä. Lämpötila oli silloin pari astetta plussalla.

No ensimmäiset polkaisut olivat Petsamontietä itään päin. Rasinjärven kohdilla tie muutti nimensä Kylämäntieksi, Jämsä-Kuhmoinen raja. Kun Rasinjärvi loppui, niin oikeaan kääntyi Päijäläntie. oli muuten pitkä ja näännyttävä pätkä, tie jatkui ja jatkui. Ajastaan saavuin Päijälän kylälle. Sitten otin oikeaan kohti Längelmäen kirkkoa.

Ajelin Orivedentietä aina Kuhmoinen - Orivesi rajalle saakka. Sitten samainen tie muuttui Leppakoskentieksi. Sitten käännyin oikealle ja menin Vinkiäntietä. Hetken kuluttua käännyin vasempaan Myllykulmalle. Sen jälkeen matka jatkui Längelmäen kirkkotietä kirkolle. Sitten kirkon jälkeen ajelin Tunkeloon. Tunkelontie muuttui rajalla Orivesi-Jämsä Kiviniementieksi. Otin vasempaan Vanhaa kirkkotietä ja sitten vielä toisen kerran vasempaan Hiukkaan kylätiellä. Lopuksi ennen Länkipohjaa koukkasin Simolantien ja Aallontien kautta.

Jämsässä puhutaan Jämsän komiit -termillä ja sillä tarkoitetaan isoja "kartanoita" sekä hienoja taloja. Mielestäni vanhan Längelmäen kunnan alueella on Jämsääkin komiimpaa. Ja maitolaitureitakin löytyi viisi kappaletta.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 54,1 km
Aika 2:56


Ei kommentteja: