perjantai 2. lokakuuta 2020

eFatbike - Tiitolanmäki / Juokslahti / Himos

Viileän aamun jälkeen lähdin pyöräilemään. Ensin suuntasin Jämsänkoskelle. Ajelin Koski-Keskisen rantaa Oinaalaan ja sieltä menin Oinaalan läpi Huhdanvuoren hiihtokeskukseen. Ajelin Tiitolanmäen perukoille Piilontien loppupäähän. Sitten alkoi baana Huhdanvuoren ja Vierelän kaatopaikan pohjoispuolitse Koppelomäen tielle. Matka jatkui kohti pohjoista ja käännyin oikeaan ja menin Latvajärven eteläpuolelta Juokslahden tielle. Sitä päästelin hetken vasempaan, kunnes käännyin Saarijärven itäpuolella menevälle tielle. Iso vanha kuusikko oli kaadettu pois ja tilalla oli aakee laakee. Oikaisin polkua ja vanhan pellon reunaa Töyryn talolle.

Matka jatkui Paljakantietä koilliseen ja edelleen Pyykinvuorentietä kivilaavulle. Pidin hetken taukoa. Sitten tulin polkua alas hiihtoladulle ja laskettelin mäkeä alas kohti Juokslahden koulua. Hetken päästä koitti 9-tien ylitys ja saunakylä. Toisen tauon pidin siellä.

Pataniemen tie on tullut jo tutuksi ja poljin sitä aina Patajoen suulle. Sitten kohti Himosta Patajoentietä pitkin. Tauko oli paikallaan. Reilun 40 km oli takana ja suolaista ja makeaa pistin poskeen Centterin kaupalla. Sen jälkeen pienet mutkat tein ja menin Säyryläntietä Ruotsulan talolle. Jämsänjoen rantaa poljin keskustaan. Kirkon kiersin ja tein pari muutakin mutkaa, jotta tulisi viiskymppiä täyteen. Eli tein niin sanotut Salmiset.

Pispalassa koitti pyörän pesu, koska se oli uitettu kivilaavun kohdilla suonsilmässä. Sitten hikinen mies suihkuun.

Yhden maitolaiturin taktiikalla menin.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 50,4 km
Aika 3:05Ei kommentteja: