perjantai 6. maaliskuuta 2015

Himoshaiska, kaupunginjohtajan esitys - Sama peli jatkuu

Koskaan aiemmissa kaupunginjohtajan esityksissä ei ole vedottu valtuustoryhmien puheenjohtajien "päätöksiin". Kyseisellä elimellä ei ole päätösvaltuuksia oikeastaan mihinkään. Tuntuu sille, että sama peli virkamiesten taholta edelleen jatkuu Himoksen suhteen. Aitoja neuvotteluja ei ole käyty edelleenkään rinneyrittäjän kanssa. Tämä tieto on varmistettu.

Se vielä on ihmeellistä, että onko kyseisille valtuutetuille kerrottu, että valtuustoryhmän puheenjohtajien kanssa käytyä keskustelua tullaan käyttämään perusteluna esityksessä kaupunginhallitukselle.

Valtuustoryhmien puheenjohtajien kokouskutsu oli tullut noin 3 vrk ennen kokousta. Eli kutsu tuli 2.2.2015 klo 15 ja kokous oli 5.2.2015. Eli kokous oli kutsuttu kokolailla pikaisesti kokoon.

Mielestäni ei ole myöskään enää relevanttia vedota vanhoihin Vaasan Hovioikeuden ja Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksiin. Miksi aina vedotaan vanhoihin asioihin? Menneet on vihdoinkin unohdettava ja on tehtävä uudet kauaskantoiset päätökset.

Nyt on oikeasti otettava lusikka kauniiseen käteen ja neuvoteltava. On laitettava itsensä likoon. Mutta onko olemassa neuvottelutaitoja?

Ei voi pieni ihminen ymmärtää tätä omituista peliä....


Kaupunginjohtajan esitys on Himoshaiskan osalta tässä linkissä.

Oheinen kuva on ote kaupunginjohtajan esityksestä kaupunginhallituksen kokoukselle. Saat sen lukukelpoiseen muotoon, kun klikkaat sitä.