maanantai 16. tammikuuta 2023

Oletko valmis - Vaalit tulee?

Luin Vesa Ruuska FB kirjoituksen. Mielestäni se on omalaatuista ja hyvää huumoria liittyen vaaleihin. Stoori kertoo hyvin valtakunnanpolitiikan linjat; omakehun ja toisten syyttelyn.

Oletko valmis - Vaalit tulee?

Kohta ilmestyvät taas yleisönosastokirjoitukset lehtiin. Asiaa niissä on tasan yhtä paljon kuin Kuhmoisissa ufoja. Sisältö on tätä luokkaa.

TP ON IHAN TYHMÄ

Meidän puolue (MP),  huolestuen seurannut, kun Teidän Puolue (TP), on ihan täynnä törppöjä. Teidän puolueen puheenjohtaja on ihan sössö. Ei se välitä köyhistä, työttömistä, eläkeläisistä, lapsista ja vanhuksista. Luumun hintakin on noussut, ja kakka ei kulje. Tähän on tultava loppu, vaatii Meidän puolue. 

Unto Ummetus, MP:n paikallisosaston pj.

VASTINE MP:N KIRJOITUKSEEN

Tässä lehdessä MP:n puheenjohtaja Ummetus väitti, että me TP:n jäsenet olemme törppöjä. Pidimme juuri kokouksen, jossa päätimme yksimielisesti, että me emme ole törppöjä vaan te. Vaadimme maaseudun mopojen yksinhuoltajille bensanhinnan alennusta. Myös Kanarialla käyneille pitää maksaa lomaltapaluurahaa. Älä äänestä noita, vaan meitä ! 

Tauno Taliaivo,TP:n pj

NÄMÄ TÖRPPÖJÄ OVAT

Me Nuhreat huolestuneena luimme TP ja MP kannanotot tässä lehdessä. Kyllä ovat tolloja. Heidän syytä oli kammottava kesä. Aurinko paistoi. Me sen sijaan vaadimme pilveä kaikille. 

Nuhreiden pj. Ave-Maria Ohi-Hilseen

NÄMÄPÄ VASTA PÄSSEJÄ ON

Meidän mielestä Ylen tulee soittaa joka aamu työttömille, sairaille, vanhuksille Matin ja Tepon cd ”Pidä itsestäsi huolta”. Juokaa nyt sitä 5 % kaljaa, jonka toimme kauppoihin. Itsepalveluambulanssit joka kuntaan!  

Lasse Lobbari, RM, Rahat meille

EI OLE KIVA JUTTU NÄMÄ

Me rootsinkieliset ei tykkä, ku puhu kaikki kakka. Me vaatia vanha pappa och mummu saa syötä ilmaseks Marabou-suklaa. Äänestä meitä, sit saat ilmane lippu rootsinlaiva bingo. Joo, å.

Björn Bimbå, direktör

Ei kommentteja: