sunnuntai 20. syyskuuta 2020

eFatbike - Halli / Länkipohja / Haukilahti

Kirkonmenot olivat ohitse ja sitten kehtas lähteä baanalle. Auton perään laitettiin fillarit ja suunta kohti Hallia. Auto jätettiin parkkiin ravintola Hallin Jannen pihaan. Reppu selkään ja myötäpäivään kierrokselle.

Ensin ajeltiin asfalttibaanaa kohti Länkipohjaa. Kohtalaisen isoja mäkiä oli reitillä. Sitten käännyttiin oikeaan Valkeejärvensivulle. Ajeltiin radan vartta 9-tielle. Hetken matkaa noin 500 m mentiin tien laitaa. Sitten ylitettiin tie ja mentiin vanhaa 9-tien uraa Länkipohjan ristille ja jatkettiin Hirsikankaantietä Murtotielle. Lyhyt visiitti Länkipohjan Salessa ja matka jatkui. Markku ei tullut ulos leikkimään, mutta kahville jouduimme. Mielipiteitä vaihdettiin tovin. 

Sitten suunnaksi otettiin Haukilahti. Hetki taas mentiin 9-tien laitaa, jonka piennar oli leveä. Haukilahdentie oli erittäin hyvässä ajokunnossa. Mäet olivat sopivia. Piipahdimme Haukilahden metsäopiston pihassa. Nautimme eväät. Matkaa jatkettiin ja kohta olimmekin jo Hallissa ravintola Hallin Jannen pihassa.

Matkalla näimme varsin erikoisia ja erilaisia maitolaitureita 4 kpl. Yksi historiallinen maitolaituri oli kunnostuksen alla ja se tulee jatkamaan vuosia elämäänsä.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 39,1 km
Aika 2:07
Ei kommentteja: