perjantai 18. syyskuuta 2020

eFatbike - Morva / Patajoki / Himos

Koitti ulkoilupäivä ja aamu oli kylmä + 3 C, joten oli hieman enemmän laitettava päälle. Ensin suuntasin Kastjärventielle ja järven puolivälistä koukkasin Hammaskalliontielle. Sitä painelin kohti Pykälää. Laavulta otin takaoikeaan ja ylös mäkeen. Latupohja oli jyrkkä ja hieman kivinen. Lievästi sanoen mäki oli jyrkkä. Pientä pesään, tehot tappiin ja kieli keskelle suuta. Ajastaan olin mäen päällä.

Sieltä sitten ajelin Pyykinvuorentielle ja ajoin Kankaanmäen ylitse ampumaradalle. Ylitin Juokslahdentien ja suunnistin Hakasentielle. Sen perämutkasta lähti aikas hyvä baana Morvaan. Junaradan alitin ja menin Myllyjärven rantoja pitkin järven pohjoisimmalle laavulle. Sieltä sitten jatkoin Hietalan talolle polkua ja kärrypolkua pitkin.

Isoa tietä laskettelin etelään päin Morvan talon ohi Katteluksen tielle ja edelleen Routuntielle. Juokslahdentietä painelin itään Tihilantielle. Tien päästä meni polku Juoksjärventielle. Hetken päästä olinkin jo Juokslahdella ja Saunakylässä. Hieman hörpyttelin siellä.

Matka jatkui Pataniemen tietä aina Sammallahteen saakka. Piti käydä bongaamassa yks maitolaituri. Palasin samaa tietä. Jatkoin Patajoentietä Center Market Himokselle tauolle. Energiat olivat ukosta jo aivan loppussa.

Matka jatku pienen pyörähdyksen jälkeen Säyryläntietä Jämsään. Akun varaus rupesi näyttämään jo huonoja lukemia, joten piti yrittää säästellä apuvirtaa mahdollisimman paljon koko loppumatkan ajan. Maakkulan ohitin ja painelin pitkin Lamminsuota Pispalaan. Sankarihautausmaan kohdin loppui virta. Onneksi matkaa oli jäljellä enää muutama hassu sata metriä. Fillari talliin ja akku lataukseen sekä ukko suihkuun.

Useamman tutun ja tuntemattoman kanssa tuli mielipiteitä vaihdettua.

Kolme maitolaituria tuli dokumentoitua. Maitolaituri -saldo on nyt 57.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 50,4 km
Aika 2:58
Ei kommentteja: