keskiviikko 23. syyskuuta 2020

eFatbike - Arvaja / Virolahti / Puukkoinen

Vapaapäivän ajankuluksi laitoin auton perään fillarin ja suuntasin Arvajalle. Auton jätin Arvajan levikkeelle. Siitä sitten poljin Edesniementietä eteenpäin ja jatkoin Edessalmentielle. Tie oli mäkinen ja päästelin vaan eteenpäin. Tie läheni rantaa ja lopulta tuli umpikuja. Sitten oli katsottava karttaa. Kilometri oli noustava takaisin oikealle tielle. Siis tuli kahden kilometrin turri. Se johti Virolahdelle eli sinne mihin olin menossa. Tämän jälkeen katselin karttaa aina kun tulin risteykseen.

Jatkoin matkaa eteenpäin Virolahdentietä Hakaniementielle. Sitten alkoivat armottomat mäet, jyrkät sellaiset. Ajelin Kurkijärven pohjoispuolen kautta VT24:lle. Ylitin valtatien ja jatkoin Saramäentietä. Tien alkutaipaleella käytiin pitkät poliittiset keskustelut. Niiden maailman parannuksien jälkeen ajelin tietä eteenpäin ja käännyin lopulta Haikupohjantielle oikeaan. Hujalantielle käännyin, kun järvi oli sivuutettu. Päädyin lopulta Puukkoisille. Siitä vaan kohti pohjoista ja olin Hassin ristillä. Arvajanreittiä menin takaisin Arvajalle.

Matkalla oli hienoja taloja ja neljä maitolaituria sekä ne aiemmin mainitut armottomat mäet VT24:n ja Päijänteen välissä.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 37,6 km
Aika 2:11

Ei kommentteja: