perjantai 25. syyskuuta 2020

eFatbike - Tyry / Sammallahti / Himos

Keli oli kuin morsian ja uusia maitolaitureita lähdin haeskelemaan. Ensin suuntasin kansanopistolle ja siitä eteenpäin Jokisuulle. Koukkasin Kähärin kautta. Ylä-Tiirin talon kohdalta käännyin vasempaan ja sitten mäkeä riitti. Hiki nousi oikein kunnolla pintaan ennen kuin olin Pitkäsuolla. Siitä sitten ajelin Koivulanjärven pohjoispuolitse antennimastolle. 

Sieltä sitten laskeuduin Tyryntielle ja menin hieman pohjoiseen, kunnes käännyin Ruuhijärventielle. Poljin Ruuhijärven talon ohitse Sanassuolle ja edelleen jatkoin matkaa pientä polkua Ahvenjärven talolle. Sen jälkeen oli hyvää tietä aina Vaherintielle saakka. Hieman menin vasempaan aina Yläisen Vaherjärven puoliväliin saakka. 

Sitten otin suunnan pohjoiseen ja ajelin aina Vehkovuoren talolle. Ja siitä edelleen painelin pohjoiseen Heinäseläntielle. Sitten vasempaan ja ylämäkien kautta saavuin Sammallahdentielle pitkän laskun jälkeen. Sitkeätä poljentaa kohti Himosta ja vuorossa olikin energiatankkaus. Pidin taukoa Center Market Himoksella.

Loppumatka oli sitten helppo, kun alkumatkasta olin säästellyt akkua. Pian olin Jämsän keskustassa ja Pispalassa.

Pari maitolaituria jäi haaviin ja en saanut koiran puremaa, vaikka yksi perään lähtikin talon pihapiiristä. Hirvikärpäsiä on ihan riittävästi matkalla ja vähän sen jälkeenkin.

Hyvin pystyi ajelemaan Jokisuulta Sammallahteen metsiä pitkin ja kohtalaisen hyvät "polut" osui matkalle teiden väliin. Karttasovellus oli koko tämän osuuden ohjaustangon telineessä ohjaamassa oikeaan suuntaan.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 51,2 km
Aika 3:01


Ei kommentteja: