tiistai 7. maaliskuuta 2017

Himos kehittyy voimakkaasti

Himospyntän-, Patalahden golfkentän-, ja Lintuvuoren asemakaava-alueen rahoitusmalleihin perustuva kunnallistekniikan rakentaminen etenee ja on jo edennyt valtuuston päätöksien ja lainvoimaiseksi tulemisien jälkeen. Kaikissa edellä mainituissa on maankäyttösopimusta muutettu kunnallistekniikan rakentamisen rahoituksen mahdollistamiseksi.

Seuraavaksi on vuorossa Muurajaisrinteen toteuttaminen jo valmiiksi kehitetyllä kunnallistekniikan rakentamisen rahoitusmallilla. Siitä ovat kaikki Jämsän kaupunginvaltuutetut saaneet postia @jamsa.fi sähköpostiinsa.

Nämä kaikki asemakaava-alueet tuovat erittäin hyviä lomarakennuspaikkoja. Näiltä alueilta avatutuvat erittäin hienot maisemat muun muassa Patalahdelle ja Himos -laaksoon.

Jämsän taloudessa tämä näkyy veroeurojen muodossa. Pitkällä aikajänteellä tällä pönkitetään Jämsän taloutta omalla osuudellaan.

Himos jatkaa erittäin voimakasta kehittymistään. Olemme Jämsäläisinä toteuttamassa Etelä-Suomen isoimman ja mahtavimman ympärivuotisen matkailukeskuksen laajentumista.