keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

FB päivitykset ja minä -selfiet

Olen tässä seuraillut Facebook päivityksiä. Jotenkin koen jotkut asiat vastenmieliseksi. Päivityksiä samalta henkilöltä useita päivässä ja usein vielä selfie minä -kuvan kanssa.

- minä eestä ja takaa
- minä oluella
- minä urheilemassa
- minä lapsenlapsen kanssa
- minä jätskillä
- minä vaarallisella tiellä
- minä juhlissa
- minä suksilla
- minä Lapissa
- minä lomaosakkeessani
- minä kaukomailla
- minä valkoisen pallon kanssa
- minä kokouksessa
- minä valtakunnan poliitikon kanssa
- minä asetuin ehdokkaaksi
- minä torilla
- minä siellä ja täällä
- minä, minä ja vielä kerran minä...

Ja paljon, paljon muuta.

Naama siellä ja naama täällä sekä joka puolella naama. Mutta naamakirjahan se Facebook on, ja tässä tapauksessa kirjaimellisesti. Voisinhan blokata ko. henkilön pois kavereistani. Sinänsä hauska seurata, mutta jotenkin en pidä tätä enää normaalina. Mutta tämäkin olisi jäänyt kirjoittamatta, jos olisimme kaikki samaan muottiin valettuja.

Minut on valettu aivan omaan muottiin.