sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Laidasta laitaan

Jokainen kirjoitus saa alkunsa niin kuin tämäkin. Kirjoitus alkaa impulssista ja jatkuu intuitiolla kohti loppua. On olemassa mielipiteen vapaus. Kirjoitan vapaasti aiheesta kuin aiheesta, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Asioiden käsittely avoimesti on hyvästä, mutta ei ole kaikkien mieleen. Kriittinen kirjoittelu terävällä kynän kärjellä aiheuttaa kuplia otsalohkoihin. Mielipiteen vapaus huomioiden kirjoitan niin sanotusti villisti ja vapaasti.

Netti- tai Blogisivuni miten nyt halutaan sanoa sisältää hyvin erilaisia kirjoituksia. Osa koskee Jämsäläistä kunnallispolitiikkaa ja osa taas ei. Pureudun aivan satunnaisesti siihen minkälaisia impulsseja olen sattunut saamaan.

Kiinteämmät tekstit löytyvät välilehtien Mielipiteitä ja Luontokohteet alta. Mielipiteitä kohdassa on näkemykseni ja ajatukseni eri asioihin. Luontokohteet välilehden alta löytyy Jämsän lähialueen luontokohteita kuvauksineen, ajo-ohjeineen ja kuvineen.

Aloitin kirjoittamisen tänne 2008. Sen jälkeen on syntynyt reilut 900 hyvinkin erilaista kirjoitusta aivan laidasta laitaan. Tämä aikana kirjoituksia on kävijälaskurin mukaan luettu yli 108 000 tuhatta kertaa.

Kirjoittamista jatkan ainakin toistaiseksi.