tiistai 28. maaliskuuta 2017

GMail Keskisuomalaiseen ei pelitä

Nyt kaksi kertaa vaalien alla on tullut selville, että GMail sähköpostia lähetettäessä sähköpostiviesti ei mene perille Keskisuomalaiseen. Ensimmäisen kerran asia selvisi, kun vaalikoneasiaa selvittelin. Ja nyt toisen kerran asia ilmeni, kun tehtiin juttua sitoutumattomista ehdokkaista.

Sitä en tiedä onko vika siinä ettei GMail mene läpi vai siinä, että Keskisuomalaisen sähköpostijärjestelmä ei toimi. Tärkeissä posteissa kannattaa soittaa Keskisuomalaiseen ja kysyä, että saitteko sähköpostin.

Eihän se voi olla niin, ettei GMail sähköposti mene Keskisuomalaiseen oli vika sitten missä tahansa. Minun mielestäni näyttää sille, että vika on Keskisuomalaisen päässä ja onhan GMail yleisesti käytössä oleva sähköposti.

Vaalikone asia selvittelyissä oli suorassa puhelinyhteydessä Keskisuomalaiseen ja teimme testisähköposteja. Keskisuomaisen sähköposti tuli minulle, mutta testisähköpostiin vastaamalla GMail ei mennyt sinne. Ja lopuksi sain lähetettyä postini @jamsa.fi kautta.

Vastaavaan ongelmaan en ole törmännyt muualla sähköpostiliikenteen kanssa. Mielestäni asia on vakava ja heikentää Keskisuomalaisen uskottavuutta maakuntalehtenä. Asia tulisi pikaisesti korjata Keskisuomalaisessa.

Tämä on vain elämää ja huomenna on uusi parempi päivä.