maanantai 1. kesäkuuta 2015

Rahan pesu - Haljala vs. Ojala

Mielenkiintoista on se, että miksi Haljalaa kohdellaan aivan eri hansikkain kuin Ojalaa. Nyt pestään rahaa kiivaalla tahdilla oikella ja vasemmalla. Ja kenelle rahaa tehdään nyt maakauppa -keinottelulla? No se on Haljalan "yhtiöt".

Aiempi yritys tehdä rahaa  Ojalan kanssa alkuperäisella kylpylän paikalla kaatui mielestäni vastavoimien työhön ja haitalliseen toimintaan, kateellisuuteen ja suunnitelmalliseen kiusantekoon.

Kaikkihan tietävät, että suurin osa laskettelukeskuksien kasvamisesta (Suomi, Ruotsi, Venäjä) perustuu maakaupoilla tai kiinteistöillä tehtyihin tuottoihin. Kaikki saatu edellä mainituissa busineksissä sijoitetaan suoraan rinteiden kehittämiseen. Ja se taas tuo ympäröiviin yrityksiin lisää ja lisää asiakkaita ja nekin kehittyvät.

Nyt kateellisuus vei munatkin aiemmin pesästä. Ojalaa ei voinut mukamas "tukea". Tällä tavoin olisi mielestäni saatu paras mahdollinen lumipalloefekti koko Himos alueelle.

Mutta vaikka tässä hieman vuodatan, niin kait tässä täytyy hyväksyä tämä rahan tekeminen Haljalan yhtiöille.

Täytyy todeta että molemmat liikemiehet, Hannu Haljala ja Juhani Ojala ovat määrätietoisia yrittäjiä. Nostan heille hattua ja kumarran syvään.

Tietysti toivon, että tehty kylpyläpäätös saa aikaan mahdollisimman suuren lumipalloefektin.