lauantai 7. syyskuuta 2019

Levi - 20 metriä rinteeseen

Tämän lähemmäksi laskukansa ei Levillä pääse rinnemajoitusta ja ravintolapalveluja sekä välinevuokraamoa linkki.

Näin sen pitää olla - Aivan rinteen juureen !!!

”Levi West -hissin ala-asemalle ollaan kaavoittamassa 4000 k-m2 suuruista omaa pientä kylää, West Point. Seitsemän erillisrakennusta tarjoavat 250 vuodepaikkaa ja tämän lähemmäksi laskukansa ei Levillä pääse rinnemajoitusta eli Ski in Ski out -konseptia. Majoitusrakennuksista hissille ja rinteille on matkaa vain noin 20 metriä. Tämän lisäksi huoneista avautuu upeat maisemat niin Levitunturiin kuin naapurituntureille Kätkä- sekä Aakenustunturille. Keskelle U:n muotoista kylää nousee West Pointin sydän eli päärakennus, jossa sijaitsevat liiketilat, ravintolapalvelut sekä välinevuokraamo."

"- Tämä on iso askel Leville. Investoinnin jälkeen neljäsosa tunturista eli South Pointista Gondolille tulee olemaan modernia hiihtokeskusteknologiaa. Siirtymät rinteisiin ovat mielekkäitä, kun saa istua tuulelta suojassa joko tuolihississä tai gondolihississä, sanoo Levin hiihtokeskuksen toimitusjohtaja Jouni Palosaari."

"Levi on aina halunnut olla edelläkävijä hiihtokeskuksen kehittämisessä ja hiihtokeskuksella on halu tuoda kuluttajalle parasta mahdollista palvelua ja lumielämyksiä tunturissa. Levi West -tuolihissi ja West Point -projekti on suurin vuosiin Levillä ja koko konseptin rakentaminen tulee kestämään vuosia. Hankkeen kokonaisinvestointi on noin 30 miljoona euroa ja tuolihissin osuus on tästä noin 8 miljoonaa euroa.”

Ei kommentteja: