sunnuntai 22. syyskuuta 2019

eFatbike - Rasuanniemi

Pakkasyön jälkeen aurinko paistoi ja oli muutama aste lämmintä. Suunnaksi otin Rasuanniemen. Ja taktiikkana oli matkan varrella kurvailla ihan minne sattuu ja mieleen juolahtaa.

Ensin ajelin Pispalan läpi Kellokalliolle. Siitä sitten Linnasenrinteen ja Jämsänkosken keskustan kautta Virtasalmelle. Toijalan asuntoalueen loppupäässä käännyin Kankarisveden rantaan. Täytyy todeta, että polut on Toijalan alueelle erittäin mukavia ajella.

Rasuanniemeen oli helppo ajella, vaikka polku oli hieman kivinen ja juurinen. Ihmisiä oli jokseenkin paljon liikkeellä aurinkoisena sunnuntaina. Ajelin pitkin Rasuanniemen rantoja. Välillä toisilla kohdin tuntui kuin olisin ollut mukulakivikadulla, toisinaan taas oli aivan tasainen ja kova hiekka. Vesi oli todella alhaalla. Alempana kuin viime vuonna. Niemen kärjen oli joku valloittanut ja laittanut sinne "viirinsä".

Paluumatkalla tulin Toijalan kautta metsäkonekoululle. Siitä ajelin pitkin Miekkainpetäjän kangasta. Lopotin kautta on aina mukava ajella. Kelhän kohdilta menin joen rantareitille. Keskustan kautta kurvasin ja Lamminsuolla otin loput höyryt pois päästäni. Sitten olinkin Pispalassa.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 29,8 km
Aika 1:41
Ei kommentteja: