perjantai 19. tammikuuta 2018

Herkuton päivä 19/182 -- 19.1.2018

Hermopitää testit jatkuvat jälleen. Fazerin appelsiinia ja crispejä tumma suklaa levy on siunaantunut keittiöömme. Tarjoiltiin jo, mutta joudun kohteliaasti kieltäytymään.

Erän yhteisö toteaa, että tietyn prosenttiosuuden omaava tumma suklaa on terveysvaikutteista. Ja vielä vakavin elkein. No eivät olleet täysin yksimielisiä, ainakaan siitä prosenttiluvun suuruudesta.

Netin mukaan
"ei ole kuitenkaan ihan sama mitä suklaata popsii. Terveellisyys näet piilee suklaan tummuudessa eli kaakaon määrässä - mitä tummempaa, kaakaopitoisempaa suklaata, sitä terveellisempää. Tummimmat kauppojemme hyllyiltä löytyvät suklaat sisältävät jopa yli 80 prosenttia kaakaota. Yleisesti ottaen tummissa suklaissa on kaakaota yli 40 prosenttia, joskaan mitään virallista rajaa ei ole".

Samaisessa kirjoituksessa lisäksi mainitaan, että tumma suklaa on "terveysherkku". No no,..., rajansa kaikella.

Tuntuu sille, että olen koira, jota koulutetaan. Suklaalevy on avattuna keskellä keittiön pöytää. Saa katsoa, haistaa ja koskea, mutta ei saa syödä. Kova on koulutusmetodi, mutta tuntuu tepsivän.

Pidän kuitenkin tumman suklaan sinä herkkuna, jota haasteeni koskee. Eli kiitos ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä ja kirjoita kommentti