keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Aidolla rahalla

Ei tarvi tulla kyselemään, että kuka on Himoksen kausikorttisi maksanut. Tässä on kuitti. Normaalin tapani mukaan ostan enakkokausikortin, koska se on edullisempi. Ja tämä ei muuten ole ainoa kortti, jonka olen kaudelle 2017-2018 maksanut.

Kysyjiä on joka vuosi ollut :(

Suomi 100 vuonna Hiihtokeskus Himosvuorella on uskomaton tarjous.

HimosH@loo sähköposti:
"Aloitimme talvikauden valmistelut näyttävästi kausikorttien ennakkomyyntikampanjalla. Suomen juhlavuoden kunniaksi ja rakkaudesta lasketteluun haluamme tarjota entistä useammalle mahdollisuuden aktiiviseen lajin harrastamiseen. Jo kuuden rinnepäivän jälkeen kausikortti on maksanut itsensä. Kausikortti on voimassa aina hissien aukioloaikoina. Lasket halutessasi siis vaikka joka päivä!"


"Kausikortti on oikea valinta, kun mieli tekee rinteeseen aina uudelleen. Ostaessasi kortin ennakkoon 15.11.2017mennessä saat sen kampanjaetuna 1/2 hintaan. Aikuisten kortit maksavat nyt 240 € (norm. 480 €) ja lasten 7-11 vuotta sekä senioreiden 65+ kortit 165 € (norm. 330 €). Esimerkiksi nelihenkisen perheen säästö on huikeat 810 €! Ja muistathan, että edelleen alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat Himoksella ilmaiseksi vanhemman seurassa."


HimosH@loo sähköpostin voi tilata oheisesta linkistä.

Ei kommentteja: