sunnuntai 20. joulukuuta 2015

En alennu lukemaan Suomi 24 sivuja

Jos aikoo pitää positiivisen pöhinän päällä, niin ei kannata alentua lukemaan Suomi 24 sivuja. Perusteluina on se, että nimettömänä voi haukkua ihan ketä tahansa ja ihan miten tahansa. Sivustoa lukiessa tulee vain pahalle päälle. Mitään hyvää ei ole tarjolla. Tiedän, että Blogiini linkitetään Suomi24 Jämsä sivulla, mutta siltikään en lue niitä. Tämä selviää, kun tarkasteleen Blogin tilastoja.

Suomi 24 sivusto on pahempi paikka kuin Jämsä Seutu -lehden kommentit. Mutta samaa sarjaa viedään. Onneksi kuitenkin paikallislehdessä on etukäteismodetointi - hieman laatu paranee.

Mielestäni Facebookin kirjoittelu omalla nimellä pitää keskustelun kutakuinkin ryhdissään. Asiallinen keskustelu omalla nimellä on se, mitä kaivataan. Asioita pitää käsitellä perustujen kanssa. Tosin muutamia poikkeuksia kirjoittajissa löytyy. Mutta Facebook tarjoaa sellaisille kirjoittajille omat "toiminnot".

Omassa Blogissa voin kirjoittaa melkein mitä vain, mutta kirjoittaja on aina selviö. Joten ihan kaikkea ei passaa eetteriin laskea. Rajoja voi aina hivotella.

Mutta kaikesta huolimatta "En alennu lukemaan Suomi 24 sivuja".