tiistai 15. joulukuuta 2015

Ulkomaalaiset raiskaavat Suomalaiset naiset?

Mielenkiinnolla katselen välillä, kun Jämsän sivistyslautakunnan puheenjohtaja jakaa omalla Facebook sivullaan useita kertoja päivässä uutislinkkejä siitä, kuinka "ulkomaalaiset" ja erityisesti vastaanottokeskuksien (VOK) miehet raiskaavat Suomalaiset naiset. Ja perässä on useasti lukenut, että onneksi näin ei ole "vielä" käynyt Jämsässä.

Jäin miettimään eikö Suomessa ole mitään muuta uutisoitavaa? Ja mikä on näiden viestien tarkoitusperä? Tuntuun olevan melko yksipuolista maailman meno vai onko?

Tosiasiahan on, että ulkomaalaistaustaisten osuus raiskauksista on kantaväestöä isompi. Tätähän ei voi kukaan kumota.

Mielestäni Suomessa on hallituspuolueilla paljon tärkeämpää mietittävää, kuten esimerkiksi koko Suomen taloustilanne, työttömyys, SOTE ratkaisut jne.

Mutta mitä tekeävätkään perussuomalaiset? He jakavat valtoimenaan yksipuolista hapatusta sosiaalisen median pyhätössä eli Facebookissa. Tuntuu sille, että homma on johdettua toimintaa perusuomalaisten "päämajasta"? Sen verran voimakasta ja laajamittaista on viestintä on koko Suomen maassa eri tahoilla. Mutta arvailuiksihan tämä menee.

Mielenkiintoista tässä on, että kantasuomalaisten raiskauksia ja muita pahuuksia ei jaeta kyseisen puheenjohtajan sivuilla. Lieneekö niin, että he ovat puhtoisia kuin pulmuset? Maailman menoa Suomessa näytetään katsottavan kohtalaisen pienen reiän ja vielä suodattimen läpi. Lieneekö tämä tarkoituksenhakuista?

Lisäys 17.12.2016

Sain henkilökohtaista palautetta etten ilmaise itseäni selkeästi. Eli olen neutraalisti pakolaisten kannalla, koska he ovat olosuhteiden pakosta täällä. Nyt vain on suomalaisten sopeuduttava tähän tilanteeseen ja pakolaisten on sopeuduttava suomalaiseen elämänmenoon. Niin kauan kun ei ole negatiivisia lieveilmiöitä, niin kantani on neutraali. En ymmärrä, miksi toiset ihmiset etsimällä etsii kaikki netin negatiiviset kirjoitukset maahanmuuttajista ja jakavat niitä seinällään. Toisilla on jopa useita päivityksiä joka päivä.