keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Jämsän positiivinen markkinointi

Jämsässä on mahtavat voimat, joilla saadaan seutukunnan positiivinen markkimointi liikkeelle.

Kaikki muistavat, kun kaupunginjohtaja Markku Lehtimäki nimitti Vesa Ruuskan huumoripäälliköksi eli hän kantoi virallista "Jämsän Huumorpeälikön" titteliä. Se sai erittäin positiivista julkisuutta valtakunnan mediassa.

Sitten kaikki Jämsäläiset tietävät Jämsän Äijän. Monet Suomalaiset tuntevat nimen ja hahmon sekä sen, että Jämsän Äijä jäi taivaasta. Myös Jämsän Äijän tarina on monelle tuttu.

Myös Juuso Walden eli Seppo Väänänen on esittänyt ansiokkaasti Juusoa ja tuonut sitä kautta Jämsää esille.

Viime päivinä on netissä ollut liikkeellä Jämsän summerolympiks 2024!. Sekin tuo Jämsää positiivisesti esiin.

Netissä on myös esiintynyt Hesa-Äijä Rauman murteella. Tuo asioita esille huumorimielellä. Olisko tästä hieman mallia Jämsälle?

Suomen ainoat huopatehtaat sijaitsevat Jämsässä, Huopaliike Lahtinen Ay ja Alhon huopatehdas Oy. Voisisiko huopaa, Äijää, hurttia huumoria ja positiivisuutta lyödä samaan nippuun Jämsän markkinoinnissa?

Jämsässä on kyvykkäitä persoonia useita. Nyt lyödään viisaat päämme yhteen ja laitetaan Jämsän positiivinen markkinointi liikkeelle. Kuten tiedämme, niin Jämsäläisen teatterimaailman syövereistä löytyy suuria kykyjä.

Tästä YouTube pätkästä voisi vielä hieman kehitellä, "Jäi kuin Jämsän Äijä taivaasta". Voisi syntyä 5 tai jopa 10 erilaista YouTube pätkää, jota voitaisiin hyödyntää sosiaalisessa mediassa Jämsän markkinoinnissa.

Tai olisiko sittenkin nuorissa jotain sellasta joka ylittäisi positiivisesti Suomalaisen mediakynnyksen? J+J Teatterilla on aitoja kykyjä olemassa, sen olemme nähneet eri produktiooissa.

Muovataan jotain omaa positiivista Jämsäläistä... ja sosiaalinen media hoitaa loput. Tartutaan mahdollisuuteemme.

Lopuksi mietiskelin, että kuka hommaa vetäisi. Tarvitaan energinen, positiivinen, innostunut, ja vielä hieman ulkomaailmasta tuleva ja sopivasti Jämsää katsova.  Mielestäni tätä hommaa voisi hyvin vetää Jämsän kaupungin hallintopäällikkö Annaliisa Lehtinen.