maanantai 13. joulukuuta 2021

Hajatelma koronasta

Olen käyttänyt maskia siitä asti, kun meitä pyydettiin tekemään niin, ja jatkan sitä kunnes tuntuu siltä, että on ok lopettaa. Olen ottanut rokotteet ja jatkan niiden ottamista niin kauan kuin täytyy. En ole varma, miksi toisten huomioimista yhteiseksi hyväksi pilkkaavat nyt jotkut, jotka kutsuvat sitä ′′pelossa elämiseksi", mutta sen pitää loppua!!! 

Kun käytän maskia nenän ja suun päällä julkisesti ja kaupoissa / marketeissa / apteekeissa jne. ja kun kerron ottaneeni rokotteet, haluan teidän tietävän seuraavaa:

- Olen tarpeeksi koulutettu tietääkseni, että voisin olla oireeton ja silti antaa SINULLE viruksen. Olen tarpeeksi koulutettu tietääkseni tutkimuksen vaikutuksen eri sairauksien hoitoon.

- En "elä pelossa" virusta kohtaan; haluan vain olla osa ratkaisua, en ongelmaa.

- Minusta ei tunnu siltä, että ′"hallitus hallitsee minua". Koen olevani yhteiskuntamme turvallisuuteen vaikuttava aikuinen ja haluan opettaa muille samoin.

- Jos me kaikki huomioisimme muut, koko maailma olisi paljon parempi paikka.

- Maskin käyttö ei tee minusta heikkoa, pelokasta, tyhmää tai edes "kontrolloitua". Se tekee minusta välittävän ja vastuullisen. Rokote ei tee minusta hedelmätöntä, se ei geenimanipuloi minua, sitä on todella tutkittu tarkkaan, se ei suojaa kaikelta, mutta suojaa covid-19-taudin vaikealta muodolta ja tehohoitoon joutumiselta.

- Kun ajattelet ulkonäköäsi, epämukavuuttasi tai muiden ihmisten mielipidettä, kuvittele läheinen - lapsi, isä, äiti, isovanhempi, täti, setä tai vaikka vieras - hengityskoneeseen, yksin sängyssään ilman sinua tai ketään perheenjäsentä. Kysy itseltäsi, olisiko maskia käyttämällä voinut auttaa heitä hieman. Kun ajattelet tehohoitoa, kysy itseltäsi, haluatko joutua siihen - JA haluatko rokottamattomuutesi vuoksi siirtää aikataulutettuja tehohoitoa vaativia leikkauksia muilta vain siksi, että uskot koronarokotteeseen liittyvää disinformaatiota, etkä ole ottanut rokotteita.

Kutsun teitä kaikkia kopioimaan tämän ja julkaisemaan, jos olette samaa mieltä kanssani.

Ei kommentteja: