torstai 9. joulukuuta 2021

eJämsä - Verkkoasioinnin kanava kuntalaiselle

Itse luen lehtiä ja liikun SOME -maailmassa (liikaankin), niin kyllä tämä eJämsä verkkoasioinnin sivusto yllätti minut positiivisuudellaan ihan "takavasemmalta". Verkkoasioinnin sivustolla voit hoitaa tiettyjä asioita ja kuntalaispalautekanavalla voit antaa palautetta ja asiantuntija vastaa. 

VERKKOASIOINNIN SIVUSTO eJämsä 

eJämsä Palvelussa eJämsä voi hoitaa seuraavia asioita.

eJämsä

Tervetuloa Jämsän kaupungin verkkoasioinnin sivustolle.

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme. Julkaisemme tälle sivustolle muita sähköisen asioinnin palveluja niiden valmistuttua. Verkkoasioinnissa voit tällä hetkellä:
- antaa palautetta kaupungin palveluista
- hakea kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoavustuksia (2.12.2021 alkaen).
- jättää ideoita osallistavaan budjetointiin


KUNTALAISPALAUTEKANAVA

Kuntalaispalautekanavalla voi antaa palautetta kaupungin palvelusta. Voi kysyä neuvoa, antaa vinkkejä tai ilmoittaa korjaustarpeesta.

Palautteet, vinkit ja vikailmoitukset

Anna palautetta Jämsän kaupungin palveluista. Voit esimerkiksi kertoa korjaustarpeesta, kysyä neuvoa, antaa vinkkejä tai kiittää hyvin sujuvasta palvelusta. Valitse alla olevista kohteista aihe, jota palautteesi koskee. Mikäli sopivaa aihetta ei löydy, jätä palautteesi kohtaan Yleinen palaute.

Palautteesta riippuen asiakaspalvelumme vastaa palautteesi heti tai välittää sen eteenpäin selvitettäväksi. Palautteen käsittelyaika riippuu palautteen sisällöstä. Palautteisiin vastaamme mahdollisimman pian, noin viikon sisällä.

Palautteenantajan nimeä tai yhteystietoja ei julkaista.


Täytyy lopputulemana todeta, että kerrassaan hieno ja hyvin toteutettu verkkoasioinnin palvelu on nyt meillä Jämsässä. Kiitos.

Ei kommentteja: