keskiviikko 29. joulukuuta 2021

Olen rokotettu

Olen rokotettu. Ei, en tiedä mitä siinä on - en tiedä mitä tässä rokotteessa on, enkä mitä niissä oli jotka sain lapsena.

Luotan lääkäriini, kun hän sanoo, että sitä tarvitaan. En myöskään tiedä, mitä Advil, Burana, Tylenol tai muut lääkkeet sisältävät, ne vain parantavat päänsärkyni ja kipuni.

En tiedä, mitä on siinä musteessa, jolla minut on tatuoitu, tai saippuan, hammastahnan, shampoon tai deodorantin kaikkia ainesosia.

En tiedä matkapuhelimen käytön pitkän aikavälin vaikutusta tai sitä, käyttikö tämä ravintola, jolla söin tällä viikolla, todella puhtaita ruokia ja olivatko kaikki siellä pesseet kätensä.

Lyhyesti sanottuna on monia asioita, joita en tiedä enkä tule koskaan tietämään. Tiedän vain yhden asian: Elämä on lyhyt ja haluan tehdä jotain muutakin kuin käydä töissä tai pysyä karanteenissa kotonani.

Haluan edelleen matkustaa ja halata ihmisiä ilman pelkoa ja löytää ihanan elämisen tunteen, kuten ennenkin.

Lapsena rokotettiin useita tauteja vastaan, sikotautia, tuhkarokkoa, vihurirokkoa, poliota, vesirokkoa ja muita. Vanhempani luottivat tieteeseen, eikä minun tarvinnut koskaan kärsiä tai edes välittää mistään näistä sairauksista.

Olen rokotettu, en miellyttääkseni muita tai hallitusta, vaan koska
- en aio kuolla Covidiin
- en tarvitse sairaalan sänkyä, jos sairastun
- saan halata rakkaitani ja ystäviäni
- minulle ei tarvitse tehdä testejä, jos haluan ravintolaan tai lomalle
- elääkseni elämääni
- jotta #Covid19 olisi vain vanha asia muistoissa
- suojellakseni meitä kaikkia paikallisesti ja maailmanlaajuisesti

Teksti on kopioitu, sinäkin voit kopioida tämän!

Ei kommentteja: