perjantai 1. lokakuuta 2021

eBike - Sovijärvi / Morva / Himos

Maitolaiturivinkin sain. Ensin poljin Koskelle. Jatkoin matkaa Juokslahdentietä, kunnes käännyin Koppelomäentielle. Aikani kun poljin, niin tulin Pitkäläntielle, jota ajoin aina Pitkälän talolle saakka. Sitten lähdin kohti Morvaa ja Myllyjärven menin länsipuolelta. Morvatsa menin sitten vaan eteenpäin kohti Juokslahden koulua. Saunakylässä pysähdyin hörpylle. Ajoin Pataniementietä ja Patajoentietä Himokselle. Piipahdin Center Market Himoksella tauolla. Jatkoin matkaa Salavatien ja Säyryläntien kautta Jämsään. 

Pari elektroonia oli enää akussa tehokkaana, kun kotiin pääsin. Range oli nolla, mutta virta ei loppunut. Oli aikas mäkinen pätkä ja tuli napitettua aluksi hieman liikaa apuvirtaa. Loppuun tulee jäädä varmasti apuja. Tämä mies on viidenkympin kohdilla aika loppu ja fillarin tulisi silloin olla vielä iskussa.

Vinkattu maitolaituri oli ennestään tuttu, mutta yhden uuden löysin. Siis maitolaiturimuisti pelaa, näytti niin tutulta, mutta se oli restauroitu "hämäykseksi". Ei onnistunut tuo hämäys. Kannatti polkea 50,9 km tuon yhden uuden maitolaiturin tähden.
Ei kommentteja: