lauantai 2. tammikuuta 2021

Adressi - Vaatimus Keski-Suomen keskussairaalan vaativan kirurgian turvaamiseksi

Jämsäläiset - Jos ja kun SOTE toteutuu, niin eteen voi tulla Kuopion keikka. Mutta jos homma hoidettaisiinkin Jyväskylässä?

Niin lisäksi oma sairaala on lopetus uhan alla ja palvelut siirtyvät Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä Keski-Suomen sairaanhoitopiirille ja osa palveluista on tarjolla vain Kuopiossa.

Erikoissairaanhoidon palvelut eivät parane yhtään, vaan kaikkoavat Jämsästä kauas maakuntakeskuksiin. Tosin ei paikallisten palvelujen tarvitse parantuakaan, kunhan eivät lopu kokonaan.

Sellaiset vaikutukset on SOTE uudistuksella jämsäläisille.

Kiittimet ristiin, ettei SOTE toteudu.

Alla olevalla adressilla pyritään turvaamaan tietyt palvelut Jyväskylässä. Vaihtoehtona on Kuopio. Allekirjoita adressi.

Adressi


"Vaatimus Keski-Suomen keskussairaalan vaativan kirurgian turvaamiseksi
Sosiaali- ja terveysministeriössä päivitetään asetusta erikoissairaanhoidon, mukaan lukien vaativan kirurgian keskittämisestä. Asetuksen on määrä tulla voimaan alkuvuodesta 2021. Se tulee vahvasti vaikuttamaan etenkin syöpäkirurgian järjestämiseen tulevaisuudessa. Haima- ja mahasyöpään sekä maksakasvaimiin ja tulehduksellisiin suolistosairauksiin liittyvä kirurgia on asetusluonnoksen mukaisesti siirtymässä kokonaisuudessaan yliopistosairaaloihin....."

Ei kommentteja: