keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

eFatbike - Saarijärvi

Koitti se päivä, jolloin oli Saakosken Saarijärven kierto. Fillarit auton perään ja Saakosken Shellin (Koski baari) pihaan parkkiin. Ratsun selkään kiivettiin ja suunnaksi otettiin ensin Vekkula. No mäkistä oli meno. Villa Vekkulan pihassa piipahdettiin.

Sitten matka jatkui kohti Tavilammea. Hirvimäentie 1454 kohdalla oli oikein parilla nukella koristeltu maitolaituri. Mäet sen kuin jatkuivat ja jatkuivat. Pahin nousu oli Hirvimäkeen. 

Sen jälkeen suunnattiin Horkankylälle päin. Hieman ennen kylää käännyimme oikeaan Palolahdentielle. Palolahdentie 70 kohdin oli iso puinen Jämsän Äijä. Miten lie sinne eksynyt? 

Olimme jo kääntymässä Lahnajärventielle, kun huomasinne Palolahdentie 128 kohdin elämäntapataiteilijan luomuksia. Hetken niitä ihmettelimme ja ihailimme. 

Jatkoimme matkaa Lahnajärventietä eteenpäin. Sitten olimmekin jo Leustussa. Loppupolkaisu ja olimme jälleen Saakosken Shellillä. Sitten piti nauttia Koski baarin antimista. Paikasta löytyy myös pienimuotoinen kauppa.

Maitolaitureita oli matkalla 6 kpl eli maitolaiturien esiintyvyystiheys on 0,15 laituria per kilometri. Maitolaiturit sijaitsivat noin 6,7 km välein.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 40,1 km
Aika 2:27

Ei kommentteja: