perjantai 31. heinäkuuta 2020

eFatbike - Heräkulma / Jämsänkoski

Metsän siimekseen yksinäisyyteen lähdin pyöräilemään. Ensin laitoin sijainnin jaon päälle WhatsApissa, jotta vaimo tietää missä menen. Jos ei kuulu kotiin, niin näkee mihin olen "tuupertunut". Soittakoon sinne sitten ambulanssin.

Ensin matkasin Kääpälään ja kohti Hallia. Käännyin vasempaan Aittomäentielle. JMK:n laanin jälkeen otin polun oikeaan ja ajelin Partalantielle. Hetken menin Partalaan päin, kunnes käännyin oikeaan kohti Pahuvuorta. Sen kiersin oikealta. Sitten seuraavana oli Ruununmäki. Ja Luomajärven menin oikealta puolen. 

Ylitin Hallintien ja suuntasin Ruuhikankaan soranottoalueelle. Siitä sitten Heräkulmantielle ja vasempaan. Pienen hetken kuluttua käännyin Hölkänmyllyn tielle. Sen päästä alkoi traktoriura, jota poljin Hirsivehmaan ja Pökkölevon pohjoispuolelta Synninlukontielle. 

Ylitin Mäntäntien ja menin Mäntylän talon kautta Jämsänkosken jäähallille. Hautausmaan ja Kosken keskustan kautta päästelin Linnasenrinteeseen. Jotta loppusuora (Mellansuora) ei masentaisi koukkasin Mulikon ja Auvilan kautta Pispalaan. Pikku mutka lopussa piristi.

Sports Tracker ei nyt jostain syystä piirtänyt viivaa. Ohessa Kansalaisen karttapaikan kuvaruutukopio reitistä. Sinertävä väri kertoo kuljetun reitin.

Matkaa reitille kertyi 36,8 km. 


Ei kommentteja: