sunnuntai 2. elokuuta 2020

eFatbike - Heräkulma / Holiseva

Heti pyhäaamuna aikaisin ylös ja liikkeelle, suunnaksi Palsina. Ensin ajelin Vitikkalan sillan kautta Tervasmäen ristille. Siitä sitten hetki Varastotietä ja oikeaan eli oikaisu Rapakontielle. Suoraan ja suoraan vaan, ajastaan oli Rapulassa. Ja eteenpäin vaan ja olinkin jo Synninlukon parkkiksen ohittanut ja menossa kohti Lähdelevon taloa. Ja edelleen eteenpäin vaan talon ohi aina Nokkamentielle saakka. Siitä vasempaan Heräkulman tielle. Pätkä sitä ja oikeaan Rotkolantielle.

Rotkolantietä ajoin eteenpäin ja puolessa välissä oli bussipysäkin merkki ja Iitankatu kyltti. Miksi? Ajoin Rotkolantietä yhteensä 4 km, kunnes tuli yksityisalueen kyltti. Piipahdin mäen päällä, koska olisin halunnut taluttaa metsän kautta talon pihapiirin ohitse ja jatkanut matkaa eteenpäin suunnittelemaani reittiä. Ei onnistunut. Ei auttanut kuin palata takaisin 4 km eli 8 km hupireissu tuli tehtyä. Sohvalla tehtyyn suunnitelmaan oli tehtävä muutos.

Jatkoin kohti Palsinaa Heräkulman tietä. Tein uuden ajosuunnitelman polkiessani. Ajoin Manskiven talon jälkeen pari sataa metriä ja käännyin oikeaan. Se johti Mäntän tielle, Holisevalle ja ihan loppu siitä oli Salmijärventietä. Sitten vaan kantatietä kohti Jämsänkoskea. Onneksi piennar oli leveä. Ajelin Lavaojantien kautta Lehmisuolle. Koukkasin Virtasalmella lenkin ja päästelin Mellan suoraa Pispalaan.

Varoitus "Koira vapaana" oli katu-uskottava. Odottelin näkeväni Rottweilerin tai Saksanpaimenkoiran. Pisti kyltti tuumimaan. No olisi se voinut olla iloisesti häntää heiluttava mäyräkoira, kuten aiemmalla reissulla.

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 51,8 km
Aika 2:50

Ei kommentteja: