perjantai 21. elokuuta 2020

Parkkikiekkojen käyttö on heikkoa

Tein pienimuotoisen tutkimuksen Jämsän keskustassa parkkikiekkojen käytöstä. Otin kännykkäkameralla kuvat kahdestakymmenestä (20) ensimmäisestä eri autosta torin ympäristöstä. Aivan järjestyksessä kuvasin eteen tulleet autot. Tosin jos autossa istui ihminen, niin en kuvannut.

Kyseisellä alueella on parkkeeraus sallittu parkkikiekolla 2 h.

Pienimuotoisen tutkimuksen mukaan  neljässä (4) autossa oli parkkikiekko asianmukaisesti. Eli 20 % käyttää kiekkoa oikein. 

Eli joka viides (1/5) parkkeeraaja parkkeeraa oikein.

Valvontaa ei juurikaan ole. Tämä lause perustuu erään yrittäjän kertomaan. Hän on joka arkipäivä parkeerannut kymmenen (10) vuoden ajan ilman sakkoja.

Kun valvontaa ei ole, niin miksi ihmiset kiekkoa käyttäisi paitsi turistit, jotka eivät sitä tiedä.

Karkoittaako tämä kiekottomia turisteja?

Kuvat on otettu pe 21.8.2020.


27.8.2020 Kommentti

"2016 ostin mökin himokselta kauppoja kun menimme tekemään jätin auton johonkin hevonkuuseen. Kiinteistömaailman täti nauroi, että jättäisit eteen vaan ei täällä kukaan valvo :) Silloin oli mielestäni tunnin paikkoja siinä pääkadulla."

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

2016 ostin mökin himokselta kauppoja kun menimme tekemään jätin auton johonkin hevonkuuseen. Kiinteistömaailman täti nauroi, että jättäisit eteen vaan ei täällä kukaan valvo :) Silloin oli mielestäni tunnin paikkoja siinä pääkadulla.