torstai 2. huhtikuuta 2020

Tulevat näkymät

Meidän täytyy ottaa karanteeni rauhallisesti, sillä on paljon ihmisiä, jotka ovat oikeasti sekoamaisillaan joutuessaan olemaan suljettuna neljän seinän sisään.

Juodessani kahvia keskustelin tästä mikron ja leivänpaahtimen kanssa ja olimme kaikki asiasta samaa mieltä, mutta sitten yhtäkkiä mikrokin pimahti ja perään naksahti leivänpaahtimella.

Pyykkikoneelle en enää puhu mitään, koska se käy kierroksilla ja jääkaappikin tuntuu kylmältä ja etäiseltä. Pakkanen on ihan jäässä, ei saa mitään tolkkua siitä. Telkkarin kanssa on kiva jutella, kun se osaa niin elävästi kertoa tarinoita. Silloin kun olen eniten pihalla mitä täällä oikein tapahtuu, niin kattolamppu valaisee onneksi tilannetta.

Olen karanteenin aikana opetellut puhumaan norjaa. Onneksi wc-pönttö osaa myös, niin sen kanssa voi sitten vähän treenata sitä silloin tällöin. Roskiksen kanssa en viitti enää jutella ollenkaan, kun sen hengitys haisee pahalle. Ja sen jutut on muutenkin ihan roskaa, niin en mä viitti sellaista kuunnella. Hella käy niin hemmetin kuumana kaikesta mitä yritän sille sanoa. Chill man! Vitsi se vaan on! Hana on todella ailahteleva. Se voi myös käydä yhtäkkiä ihan hiton kuumana, mut täytyy vaan osata vääntää oikeasta vivusta, niin sit se onkin taas jo ihan kylmän viileä. Tuollaisen kanssa on kyllä vaikea kommunikoida. Saunassa kiuas väitti kivenkovaa työskentelevänsä niin kovaa että höyry vaan nousee. Ei nyt luulis olevan kovin rankkaa vaan nojailla seinään.

Juttelin lopuksi vielä parin sähkökitaran kanssa siitä, että mahtaakohan sitä pikkuhiljaa oleen vähän sekaisin. Tajusin yhtäkkiä, että nehän saattaa ilmiantaa mut hullujen huoneelle, niin mä leikkasin niiltä kielet irti etteivät pysty sanomaan mitään. Vielä kun tietäis mitä toi hiton kello yrittää sanoa niin sais mielen rauhan. Se vaan änkyttää tik, tik, tik, tik. SANO JO! Tikka? Tikku? Tikari? Sanoooooo!!!!

Tämä on kopioitu internetin ihmeellisestä maailmasta ;)

Ei kommentteja: