lauantai 25. huhtikuuta 2020

eFatbike - Holiseva / Hopsu

Koitti viikonloppu ja yöpakkasen jälkeen oli viileä aamu. Tuulen tuivertamaan ilmaan lähdin ratsullani. No pitkälle en päässyt, kun huomasin, että kypärä jäi. Ei auttanut kuin hakea se kotoa. Sitten kohti Rapakontietä aamuauringossa. Matka jatkui Lähdelevon talon ohi Heräkulmalle ja Holisevalle ajellen metsäteiden kautta. Takasenjärventien kautta menimme ja kävimme katsomassa taidetta.

Tytön vatsa pömpötti ja syyttävä sormi osoittaa postilaatikolla olevaa posteljoonia. Mies soitteli vain kitaraa. Taideteokset on hienosti tehty hapokkaasta. Hitsarilla on selvästi ollut taiteellista silmää. Yksityiskohdat on taiten tehty.

Sitten polkaistiin Holisevan sahalle. Siellä pidettiin pieni tauko. Tutkimme sahan jäänteitä. Sen jälkeen ajoimme pätkän Tervalantietä, kunnes oikealle oli kyltti Hopsu. Sitä pitkin sitten sotkettiin aina Änkän talon ohi Hopsun tielle. Toinen tauko pidettiin Hopsussa bussikatoksessa.

Sitten alkoikin paluumatka. Ajelimme Riihijärventien kautta Toijalan asuntoalueelle. Kiekkasimme myös Virtasalmen kautta. Sitten suorinta tietä polkien Pispalaan.

Maitolaitureita oli matkalla vain 1 kpl eli maitolaiturien esiintyvyystiheys on 0,02 laituria per kilometri. Maitolaiturit sijaitsevat noin 47 km välein.

Vielä oli lumisia ja rapaisia pätkiä.

Sport Tracker näytti seuraavaa:
Matka 47,1 km
Ajoaika 2:57


Ei kommentteja: