tiistai 7. huhtikuuta 2020

eFatbike - Paljakka / Patajoki

Kehon hapetus oli tarpeen, kun on etänä puuhaillut neljän seinän sisällä koko päivän. Samalla oli tarkoitus "parkita" takamus ajokuntoon eli totuttaa persus satulaan. Baanalle...

Ensin polkaisin Pispalasta Jämsänkoskelle. Ilveslinnaa ennen käännyin oikeaan Lavaojan reitille. Sitten mutkittelin Paljakantien alkuun. Sitten alkoi rapatie ja toisinaan oli kuivaa. Paljakan jälkeen keli vain paheni ja tie oli joko osittain tai kokonaan umpijäässä. Pitoa piti hakea aivan tien reunasta lumiselta pinnalta. Sitten kun liukkaus loppui, niin alkoi kuran lento. Sitä sitten jatkui vaihdellen aina Juokslahden koululle saakka.

Sitten ylitin ysitien ja saavuin Saunakylään. Istahdin hetkeksi ja otin ryyppyä. Ja taas ratsun satulaan ja kohti Patajokea. Tie vaihteli kuivasta rapaan. Patajoen suulta suuntasin Himokselle päin. Kiekkasin rinteen juuren ja Kuikan alueen kautta. Säyryläntietä oli mukava ajella, kun hiekkaa ei enää ollut pyörätiellä. Tsuikkasin keskustan kautta Pispalaan.

Maitolaitureita oli matkalla 4 kpl eli maitolaiturien esiintyvyystiheys on 0,11 laituria per kilometri. Maitolaiturit sijaitsevat noin 9 km välein.

Lopuksi oli huolto: rapasen repun putsaus, pyörän painepesu, ulkovaatteet pesukoneeseen ja ukko suihkuun.

Pitäisi ehkä odottaa, että keli kuivuu, mutta kun ei malta ;)

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 36,0 km
Aika 2:06

Jämsässä sähköavusteisia pyöriä myy muun muassa Huolto-Kaksikko JP Laine, FB linkki ja nettisivulinkki.Ei kommentteja: