lauantai 8. helmikuuta 2020

On hieman huilattava nyt

On tää paikallispolitiikka raskasta. Tätä Jämsää on parsittava kokoon pala palalta. Jos ottaa asioista selvää, niin se vaatii paljon töitä. Asioiden selvittäminen on työlästä, koska lähtötiedot eivät auta ymmärtämään riittävästi päätettävää asiaa. Ei voi olla, että päättäjät kysyvät erikseen asiat esittelijöiltä. Ei ne jouda ennen kokouksia sitten muuta tekemäänkään.

Toivonkin, että esityslistoilla olevat asiat on huomattavasti selkeämmin esitetty kuin nykyisin. Toivon myös niin sanottua selkeää, ytimekästä ja ymmärrettävää tekstiä. Merkittävät asiat on selvitettävä jo ennen esityslistojen jättämistä.

Jämsässä on toimittava lain vaatimalla tavalla. Valitettavasti tietyt asiat piiloutuvat hämärän varjoon. Mutta raadollisen työn päätteeksi asiat rupeaa ratkeamaan. Loppu selviää ajastaan.

Nyt on painettu kuin heikkopäinen. Hiukka huippaa nyt. On selvitetty lauta- ja johtokuntien sekä kaupunginhallituksen esityslistoja niinkuin valtuuston puheenjohtaja on meitä pyytänyt. Tehty työtä johon on käsketty.

On hieman huilattava nyt. Jätän nyt aikaa levolle ja rauhoittumiselle.

Kohta painetaan taas menemään.

Ei kommentteja: