tiistai 20. elokuuta 2019

Himos - Länsi-Keski-Pohjois

Sauvat takakonttiin ja kohti pohjoista. Suuntana oli Länsi-Himoksen parkkipaikka. Sitten juomareppu selkään, sauvat käteen ja Mukkeli -rinnettä ylös pyöräreittiä pitkin. Ihan nelinkontin ei tarvinnut mennä ylöspäin, mutta melkein. Ja hurjapäät ovat tulleet fillarilla siitä alas.  Sauvoista oli erittäin hyvä apu kiipeämisessä. Ajastaan huippu koitti. Hieman otimme ryyppyä, koska hiki virtasi.

Sitten tulimme lännen rinnettä alaspäin ja menimme yhdyshiihtoladulle. Askel kerrallaan kohti Keski-Himosta. Ja sen jälkeen kohti pohjoisen huippua. Sitten olikin taas ryyppytauon paikka. Ilman lämpötila oli noin + 22 C.

Pienen tauon jälkeen laskeuduimme polkua Pohjois-Himoksen taakse aina Lintuvuoren juurelle. Hirvikärpäset olivat heräänneet lukuisin joukoin. Tietä pitkin painelimme takaisinpäin Luoteis-Himoksen juurelle. Sitten päähän pälkähti, että kiivetään nyt vielä siirtymää puoleen väliin saakka, kun on vauhtiin päästy. Ähisten ja puhisten taas mäkeä ylöspäin. Siirtymien ristiltä laskeuduimme Keski-Himokseen ja siitä olikin enää luikaus lännen parkkipaikalle.

Reitin pituus on 7,6 km ja se oli kohtalaisen raadollinen nousujen takia.

Tulipahan tehtyä ja huomenna on ilmeisesti lepopäivä.
Ei kommentteja: