perjantai 9. elokuuta 2019

eFatbike - Mutanen / Arvaja

Keli oli kohdillaan. Ensin suunnaksi otettiin Kääpälä ja Kilpakorpi. Sitten tarkoitus oli mennä 9-tietä Partalanmäen päälle, mutta piennar oli liian kapea, turvallisuus ensin. Suunnitelma vaihtui ja se uusi reitti meni Alhojärven koulun kautta Kakaristoon. Sitten ajettiin Okskulmantietä etelään aina Mutaseen saakka.

Mutasesta lähdettiin kohtia Hassia. Matkalla kyykäärme paistatteli päivää keskellä tietä aivan liikkumatta, kunnes luikerteli ojaan. Hassissa istahdimme hetkeksi Mäntylän rappusille nauttimaan repussa olleita virvokkeita.

Sitten taas ratsun selkään polkien kohti Arvajaa. Käväisimme Hassinkoskella katselemassa kosken virtausta. Hieman ennen Arvajaa käännyimme vasempaan Kilpijärventielle. Ja sitä tietä sitten jatkui ja jatkui. Matkalla oli alaston mieshahmo tien oikealla puolella. Kuva kertoo kaiken. Ajastaan kun poljimme ja poljimme, niin saavuimme Lopeistoon. Tuntui sille kuin olisimme olleet jo kotona. Siitä kohti Kilpakorpea kohti pitkin Lopeistontietä, Alhojärventietä ja Hassintietä. Hieman ennen Kilpakorpea käännyimme oikeaan Saarikontielle. Ja reissu oli loppunykäisyä vaille valmis.

Persnahka on ruvella, mutta kyllä kannatti ;)

Sports Tracker näytti seuraavaa:
Matka 52,9 km
Aika 2:55
Keskinopeus 18,1 km/h
Ei kommentteja: