keskiviikko 28. heinäkuuta 2021

Maskin käyttö

Olen käyttänyt maskia siitä asti, kun meitä pyydettiin tekemään niin, ja jatkan sitä kunnes tuntuu siltä, että on OK lopettaa. En ole varma, miksi toisten huomioimista yhteiseksi hyväksi pilkkaavat nyt jotkut, jotka kutsuvat sitä ′′pelossa elämiseksi", mutta sen pitää loppua!!!... Kun käytän maskia nenän ja suun päällä julkisesti ja kaupoissa / marketeissa / apteekeissa jne - haluan teidän tietävän seuraavaa:

🟣 Olen tarpeeksi koulutettu tietääkseni, että voisin olla oireeton ja silti antaa SINULLE viruksen.

🟣 En ′′elä pelossa′′ virusta kohtaan; haluan vain olla osa ratkaisua, en ongelmaa.

🟣 Minusta ei tunnu siltä, että ′′hallitus hallitsee minua". Koen olevani yhteiskuntamme turvallisuuteen vaikuttava aikuinen ja haluan opettaa muille samoin.

🟣 Jos me kaikki huomioisimme muut, koko maailma olisi paljon parempi paikka.

🟣 Maskin käyttö ei tee minusta heikkoa, pelokasta, tyhmää tai edes ′′kontrolloitua". Se tekee minusta välittävän ja vastuullisen.

🟣 Kun ajattelet ulkonäköäsi, epämukavuuttasi tai muiden ihmisten mielipidettä, kuvittele läheinen - lapsi, isä, äiti, isovanhempi, täti, setä tai vaikka vieras - hengityskoneeseen, yksin sängyssään ilman sinua tai ketään perheenjäsentä... Kysy itseltäsi, olisiko maskia käyttämällä voinut auttaa heitä hieman.

😷 saa kopioida

Ei kommentteja: