keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

eFatbike - Kuhmoinen / Tehi / Sarviniemi

Aikaisin helleaamuna liikkeelle eli viideltä ylös. Fillari auton perään ja Kuhmoisten paloasemalle. Siitä sitten polkemaan ja kello oli vartin yli kuusi. 

Ensin ajelin keskustan poikki ja suuntasin Nesteen ristiltä 24-tien yli. Ajelin Päijälänraittia, missä oli muuten hienoja vanhoja taloja. Sitten otin oikealle kohti Kirjonurmen tallia. Ylitin ison tien uudelleen ja muutaman kiekuran jälkeen ylitin tien jälleen. Pantiontietä ajelin eteenpäin. Se muuttui kärrypoluksi. Aikansa kun pohjin tulin Honkahoville. Jatkoin matkaa aina vaan eteenpäin, kunnes olin Koiviston talon kohdilla. Siitä otin oikeaan ja ylitin jälleen ison tien. Ajelin Patavedentietä ja jatkoin Salosentietä. Saavuin sitten Ruolahdentielle. Ruolahdella otin oikeaan Tehintielle. Ajastaan tien nimi muuttui Koivistontieksi. Sulontien ei ollut ihan sellainen kuin kartalla oli ja jouduin ajelemaan peltotietä ja heinäpeltoa pitkin Vähä Puuksamenlahden pohjukan mökille (23). No jatkoin siitä tietä myöten ns. Sulontie. 

Sitten ajelin Petäjämäentietä takaisin Tehintielle ja pitköön takaisinpäin Ruolahdentietä aina Kortelahdentielle saakka. Siitä otin vasempaan. Kortelahdentie muuttui ajastaan Saametsäntieksi. Aikansa kun ajelin tien nimi olikin Ansiolahdentie. Sitten olinkin jo takaisin paloasemalla.

Luulisi, että reitillä olisi ollut maitolaitureita, mutta ei ollut yhtäkään. Saamani vinkki oli kuitenkin hyvä, mutta maitolaitureita ei vaan ollut.

Matkaa kertyi 44,3 km.
Ei kommentteja: