tiistai 5. helmikuuta 2019

Himos Case - Virkamies: Olisihan se hyvä, jos totuus viimein selviäisi nykypäättäjille

Eräs vaikutusvaltainen henkilö on avannut viime päivinä Himos solmua somessa Facebookin välityksellä ansiokkaasti. Tämä henkilö on ollut sisäpiirissä kaupungin puolella. Tulin kommentoineeksi useaa eri Himos päivitystä. Päivityksissä on avattu koko kupletti sen yksinkertaisuudessaan tai monimutkaisuudessaan.

Sitten viime yönä minuun otettiin yhteyttä virkamiestaholta. Henkilö on maankäytön ammattilainen.Viestin sisältö on seuraavanlainen:

"Olisihan se hyvä, jos totuus viimein selviäisi nykypäättäjille."

No niinhän se on, että silmukka kiristyy ja totuus rupeaa pikku hiljaa valkenemaan päättäjille.

Sen verran olen asioista jyvällä, että tämä Himos Case on vastavoimien "kosto" niin, että Hiihtokeskus Himosvuori ei missään tapauksessa kehity. Tämä on vastavoimien tahtotila - Määrätietoiseti johdettua toimintaa tiettyjen henkilöiden taholta. Mielestäni he ovat tuhonneet Himoksen kehittymisen.

Kuka tässä voittaa?
Ei kukaan.

Kuka tässä häviää?
Jämsäläinen veronmaksaja, joka on näiden vuosien ajan menettänyt miljoonia veroeuroja. Ja tietysti häviäjä on myös Himos matkailijat.

Ja mitä surullisinta tässä kokonaisuudessa on, että luottamushenkilöt eivät ymmärrä missä mennään. Näin on moni valtuutettu tai muu luottamushenkilö jo ääneen todennut.

Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato ;)

Nyt pitää keskittyä ratkaisukeskeiseen ajatteluun.

Ei kommentteja: