torstai 11. marraskuuta 2021

eFatbike - Arvenmäki / Pykälä / Himos

Kun kerran oli lämmintä + 5 C ja ei satanut, niin lähdin iltapäiväksi polkemaan. Ensin ajelin Asemanmäkeen. Sitten suuntasin Orivuoren ladulle ja lähdin kohti Kastjärven kotaa. Välillä meni taluttamiseksi. Kodan jälkeen suuntasin Pykälää kohti. Ennen sitä oli laavu, josta nousin mäkeen, Jyrkänvuorelle. Sen jälkeen poljin Varismäen kautta Kivilaavulle ja Pajulammille. Ennen Kivilaavua olin suossa yli puolen akselin. Sytkyttelin latu-uraa pitkin Siippoon ja Kurppaan. Sen jälkeen piipahdin Himos-Lehtelässä ja menin sen perukoilta moottorikelkkauraa Piilopirtintielle. Kiersin Patalahden ja kävin katsomassa lumivarmaa latua. Sitten pysähdyin Center Market Himokselle. Palkitsin itseni talon antimilla. Tässä vaiheessa puhelimesta loppui virta, joten kartta ei piirtynyt koko reitistä. Ajelin Himokselta suorinta tietä Pispalaan.

Reissun jälkeen sähköläski oli aivan ravan peitossa ja pesun tarpeessa. Saman kokivat vaatteeni. Ja oli sitä minunkin käytävä suihkussa.

Täytyy todeta, että fillarini kuraisuudesta "huomautettiin" tutun rouvan ja herran toimesta Kukkolan valinnan kohdalla ja sille oli aidosti aihetta.

Matkaa kertyi 33,6 km. Ei kommentteja: