lauantai 21. elokuuta 2021

eFatbike - Kuhmoinen / Tevajärvi / Ala- ja Yläkarkjärvi

Nyt kun fillari on kunnossa, niin sopii päästellä. Kiitokseni esitän Huoltopilotille Jyväskylään. Tämän reitin suunnittelin sohvalla jo kuukautta ennen ajoa. Ja toteutus oli nyt edessä.

Eli aamulla fillari auton perään ja Kuhmoisten Nesteelle. Hyppäsin fillarin selkään ja lähdin polkemaan. Kylän halki ajelin ja koirakahvilan jälkeen otin vasempaan rantareitille. Kokonniemen rannan tuntumassa ajelin aina Karklahden pohjukkaan. Siellä oli paikalleen jähmettynyt onkija laiturilla. Patsastelee siellä yötä päivää. Näkyy muuten 24-tielle. 

Sen jälkeen ajelin Vorikanniemeen. Ylitin ison tien ja menin Vanha-Pälsilän ohitse. Kiersin Kukkulanmäen vastapäivään ja matkalla oli vanha metsäauto. Siitä sitten suuntasin Tevajärvelle. Matkalla oli tiellä tumma paska ja siinä oli paljon puolukoita. lienee karhun tekeleitä. Sitten ajelin Päijälän tietä kohti Kuhmoisia. Ala-Karkjärven kiersin myötäpäivään. Sitten ajelin Isojärven suuntaan. Karkjärvellä kiekkasin lenkin. Saarikontien ristillä oli upea auringonkukkapelto. Jatkoin Saarikontietä eteenpäin. Tie muuttui kärrypoluksi ja ylitin hakkuuaukean. Lopulta ajelin polkua pitkin metsäautotielle. Sitä sitten päästelin aina vaan eteenpäin. Kohta olin Honkahovilla. Ajelin Pantion ja Huuskon kautta Knuuttiin. Pakko oli ottaa Päijälänraitilla kuva vanhasta kaupasta, joka oli idyllisessä kunnossa. Lopuksi edessä häämötti Nesteen piha. Fillari kyytiin ja kotia kohti.

Matkaa kertyi 35,4 km.

Ei kommentteja: